Jadłospis (2018-06-25 - 2018-07-01)
| poniedziałek - 2018-06-25 |
|---|
|
ŚNIADANIE: kanapki z masłem, parówka z szynki z ketchupem i herbata żurawinowa z miodem; OBIAD: I danie: krupnik ryżowy; II danie: kluski łyżką kładzione, kapusta młoda gotowana, woda źródlana; PODWIECZOREK: wafle ryżowe; |
| wtorek - 2018-06-26 |
|---|
|
ŚNIADANIE: kanapki z masłem i serkiem topionym, płatki z mlekiem, herbata malinowa z miodem; OBIAD: I danie: zupa jarzynowa; II danie: kotlet drobiowy z ziemniakami, marchew gotowana, woda źródlana; PODWIECZOREK: banan; |
| środa - 2018-06-27 |
|---|
|
ŚNIADANIE: bułka kajzerka z masłem, szynką, sałatą i pomidorem, herbata owoce leśne z miodem; OBIAD: I danie: rosół z laną kluską; II danie: gołąbek w sosie pomidorowym z ziemniakami i ogórkiem konserwowym, woda źródlana; PODWIECZOREK: chrupki kukurydziane; |
| czwartek - 2018-06-28 |
|---|
|
ŚNIADANIE: kanapki z masłem i szynką, herbata mięta z cytryną i miodem; OBIAD: I danie: zupa buraczkowa z makronem; II danie: devolay z masłem, ziemniakami i surówką z białej kapusty, woda źródlana; PODWIECZOREK: jabłko; |
| piątek - 2018-06-29 |
|---|
|
ŚNIADANIE: kanapki z masłem, rybą w sosie pomidorowym, herbata truskawkowa z miodem; OBIAD: I danie: zupa brokułowa; II danie: naleśniki z marmoladą, woda źródlana; PODWIECZOREK: arbuz; |