Jadłospis (2018-04-23 - 2018-04-29)
| poniedziałek - 2018-04-23 |
|---|
|
ŚNIADANIE: kanapki z masłem, pasztetem i ogórkiem kiszonym, herbata owocowa; OBIAD: I danie: zupa pomidorowa z laną kluską; II danie: ryż z musem jabłkowym, jogurt, woda źródlana; PODWIECZOREK: chrupsy owocowe; |
| wtorek - 2018-04-24 |
|---|
|
ŚNIADANIE: kanapki z masłem i szynką ,,sopocką’’, herbata owocowa OBIAD: I danie: żurek; II danie: kotlet mielony z ziemniakami i surówką z marchwi, woda źródlana; PODWIECZOREK: arbuz; |
| środa - 2018-04-25 |
|---|
|
ŚNIADANIE: bułka ,,kajzerka’’ z masłem, sałatą, szynką i serem żółtym, herbata owocowa; OBIAD: I danie: kapuśniak; II danie: spaghetti, woda źródlana; PODWIECZOREK: paluszki; |
| czwartek - 2018-04-26 |
|---|
|
ŚNIADANIE: kanapki z dżemem, herbata owocowa; OBIAD: I danie: rosół z makaronem; II danie: nuggetsy z ziemniakami i buraczkami, woda źródlana; PODWIECZOREK: kisiel; |
| piątek - 2018-04-27 |
|---|
|
ŚNIADANIE: kanapki z masłem, twarożkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem, kawa z mlekiem, herbata owocowa; OBIAD: I danie: zupa jarzynowa; II danie: ryba z nadzieniem, ziemniakami i surówką z białej kapusty, woda źródlana; PODWIECZOREK: jabłko; |